Ik zag wel hoe je naar me "Cake"

Jouw unieke taart samenstellen

SweetLAB

SweetLAB begon als een klein keukentje van 4m2, waar eigenares Loan alleen taarten voor haar lunchstore Sencha bakte. Toen ze steeds vaker aanvragen kreeg voor verjaardagen, bruiloften en uiteindelijk ook bedrijven, groeide SweetLAB uit haar voegen. Eerst kwam er een groter pand op de Wageweg waar vooral zakelijke creaties werden gemaakt. Maar ook die ruimte was uiteindelijk niet groot genoeg, en dus verhuisde SweetLAB al na anderhalf jaar naar een pand van 85m2 op de Edisonweg. Inmiddels vind je SweetLAB aan de Helderseweg in een pand van maar liefst 350m2!

Het pand aan de Helderseweg is waar SweetLAB zal blijven. Kleinschalig en op een persoonlijke manier blijven bakken vinden wij namelijk belangrijk. Alleen zo blijven we onze creativiteit stimuleren en houden we onze passie voor bakken levend. Waarom de taarten van SweetLAB zo geliefd zijn? Het is een combinatie van uitstraling, smaak en veelzijdigheid: je vindt bij ons niet alleen allerlei verrassende ‘reguliere’ taarten, maar ook glutenvrije, suikervrije, vegan én eivrije baksels. Daarnaast is er een ruime keuze aan themataarten.

Van niets iets maken: daar worden we bij SweetLAB blij van. Door gewoon maar wat te proberen komen er bij ons echte parels tot stand. Neem onze ‘bites’, die ontstaan zijn uit een paar worteltaarten zonder bakpoeder. Weggooien vonden we zonde, en dus toverden we ze om tot iets geheel anders. Een beetje frosting erin, even afwegen, dippen in witte chocolade, een walnootje erop en tada: een heerlijke no waste lekkernij. Al onze baksels zijn dan ook volledig door onszelf bedacht en samengesteld met alleen hoogwaardige ingrediënten. Met een taart van SweetLAB zet je altijd iets unieks op tafel!

Contact